Car seat or baby carrier utk New born yg , carrier tu mcm boleh pakai skejap je kan?

Car seat vs baby carrier

2 Balas

sy xpilih antara 2 tu, sbb sy perlu dua2.. carseat penting and boleh pkaai lama, bby carrier pun penting sbb sy suke gi jalan2, kdg leceh nak pakai stroller, so bby carrier mmg pilihan yg bijak..hehe.. cume klu sis perlu buat pilihan, pilihlah carseat bby.. 😘

sis follow malaysian carseat support group di facebook..nnt admin suggest carseat yang sesuai untuk newborn..