Hip seat baby carrier

Hip seat baby carrier sesuai tak dengan ibu yang bersalin secara ceaseran? Bimbang carrier tu beri tekanan pada tempat ceaseran#ingintahu #bantusharing . Berminat nak guna baby carrier sebab handfree kan.. Senang buat kerja.

2 Balas

kalau awal bersalin ni kalau bby jenis smgt amik ms tuk pakai..luka luar nmpk ok..cuma yg dalaman tu nnti akan rs mcm pedih2 je jika ada tekanan tmpt czer..ms sy dlu 5 bulan ke atas br berani guna pakai..kena rasa2 dlu ok x ms dkung bby ....mcm sy beli since ank bby...cuma kalau g chckup husband slalu follow jd husband akan pegang bby guna hip seat carrier...baringkan baby dekat situ pegang jadi tempat ampu/support mcm bantal... mmg best guna hip seat bby carrier ..bby pun suka cuma awal2 ni jgn dlu .dukung biasa shj.... sy guna mcm pic dkt bwh ni..hrp mmbntu mommy..jg dri bebaik k..😉✌🏻

2y ago

sama2 kasih 😉✌🏻

search group malaysia babywearers (Official) kt facebook .. Byk info tentang cara pakai baby carrier , carrier yg mana sesuai untuk mommy ..

2y ago

ok , terima kasih @Tanpa Nama. Sejak hamil hingga dah nak 2 bulan bersalin, jarang buka FB di laptop .. 😅 bila reinstalled fb di hp, lupa password pulak. Bila lah nak aktif balik fb.. 😁