MERDEKA Word Search & Menang Produk Tungbayee!

Calling out to all our beloved Mommies! Jom sertai peraduan mudah ini dan jadi 10 pemenang bertuah kami! Berikut adalah perkataan yang perlu anda cari: Perayaan Patriotik Harimau Malaysia Demokrasi Bendera Merdeka Bebas Jalur Gemilang Aman Negaraku Kuala Lumpur Bersatu Ogos Apa tungggu lagi? Jangan lupa sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

MERDEKA Word Search & Menang Produk Tungbayee!
171 Balas

Terima kasih TheAsianParent kerana memberi peluang kepada semua ibu2 dengan pelbagai pertandingan yg menarik. Semoga terselit rezeki anak pertama yang bakal lahir nanti. Aaminnn❤️❤️ done follow both accounts❤️❤️🌹 jawapannya ialah: 1. Jalur gemilang 2. Malasia( Malaysia) 3. Demokrasi 4. Kuala lumpur 5. Bersatu 6. Patriotik 7. Negaraku 8. Merdeka 9. Perayaan 10. Bendera 11. Aman 12. Ogos 13. Harimau 14. Bebas sekian saja jawapan serta penerangan dari Saya sebagai bakal ibu❤️😍. harap ada rezeki bakal anak Saya nanti.Aaminn🥺 @theAsianparent_my @tungbayee ig: azli.naaa

selesai follow ✅tungbayee ✅theasianparent_my selesai cari 14 perkataan : ✔️bendera ✔️ogos ✔️patriotik ✔️harimau ✔️merdeka ✔️perayaan ✔️demokrasi ✔️malaysia (sy hanya jumpa malasia) ✔️aman ✔️bersatu ✔️bebas ✔️jalur gemilang ✔️kuala lumpur ✔️negaraku semoga ada rezeki saya ..tarikh tamat pun hari jadi saya 😂 moga2 mana tahu ade terselit rezeki sy untuk baby baru ni beranak bulan OKTOBER..mudah mudahan la ye..selamat berjaya semua ibu-ibu 🇲🇾🇲🇾 TERIMA KASIH @tungbayee @theasianparent_my

selesai follow @tungbayee @theasianparent_my selesai cari 14 perkataan : ✔️bendera ✔️ogos ✔️patriotik ✔️harimau ✔️merdeka ✔️perayaan ✔️demokrasi ✔️malaysia (sy hanya jumpa malasia) ✔️aman ✔️bersatu ✔️bebas ✔️jalur gemilang ✔️kuala lumpur ✔️negaraku semoga ada rezeki saya ..tarikh tamat pun hari jadi saya 😂 moga2 mana tahu ade terselit rezeki sy untuk baby baru ni beranak bulan OKTOBER..mudah mudahan la ye..selamat berjaya semua ibu-ibu 🇲🇾🇲🇾 TERIMA KASIH @tungbayee @theasianparent_my

Merdeka.. Merdeka.. Merdeka bersama theasianaparent dan tungbayee yang terbaik. Done follow IG @theasianparent_my & @tungbayee 1. Perayaan 2. Patriotik 3. Harimau 4. Malaysia (Malasia) tertinggal Y. Puas cari tiada. 5. Demokrasi 6. Bendera 7. Merdeka 8. Bebas 9. Jalur Gemilang 10. Aman 11. Negaraku 12. Kuala Lumpur 13. Bersatu 15. Ogos Terima kasih theasianparent kerana menjadi salah satu platform parenting terbaik buat ibu bapa & tq sebab selalu buat contest menarik. Moga ada rezki my baby.

Done Follow IG ✅ @theasianparent_my @tungbayee My IG - ismenajihahh Terima kasih @theasianparent_my & @tungbayee karena telah memberi peluang pada saya dan ibu2 dan bakal ibu2 untuk menyertai penyertaan ini ❤️ Perayaan Patriotik Harimau Malaysia - Malasia Demokrasi Bendera Merdeka Bebas Jalur Gemilang Aman Negaraku Kuala lumpur Bersatu Ogos Done cari 14 carian perkataan tersembunyi 👍🏻 Semoga ada rezeki saya dan anak2 🤲🏻❤️

Assalamualaikum. Terima kasih kepada TheAsianParent. Semoga ada rezeki anak pertama yang bakal lahir bulan 12 ini. InsyaAllah. Aamiin☺️ Done follow both accounts💛 1. Jalur gemilang 2. Malasia (Malaysia) 3. Demokrasi 4. Kuala lumpur 5. Bersatu 6. Patriotik 7. Negaraku 8. Merdeka 9. Perayaan 10. Bendera 11. Aman 12. Ogos 13. Harimau 14. Bebas Harap ada rezeki bakal anak saya nanti.Aamiin @theAsianparent_my @tungbayee ig: sitinurhajar9_

Assalammualaikum, done highlight jawapan. Berpinar mata 🤩 huhu Malasia pun boleh🤭 Semoga ada rezeki untuk berpantang bulan 10 ni. Selamat Menyambut Hari Merdeka 🇲🇾 Jawapan: 🇲🇾 Perayaan 🇲🇾 Patriotik 🇲🇾Harimau 🇲🇾 Malaysia* 🇲🇾 Demokrasi 🇲🇾 Bendera 🇲🇾 Bebas 🇲🇾 Merdeka 🇲🇾 Jalur Gemilang 🇲🇾 Aman 🇲🇾 Negaraku 🇲🇾 Kuala Lumpur 🇲🇾 Bersatu 🇲🇾 Ogos

1. Jalur Gemilang 2. Harimau 3. Ogos 4. Aman 5. Bebas 6. Patriotik 7. Jalur Gemilang 8. Bersatu 9. Negaraku 10. Merdeka 11. Demokrasi 12. Kuala Lumpur 13. Malasia = Malaysia 14. Perayaan Alhamdulillah Terima Kasih @theasianparents Dan @Tungbayee Kerana Memberikan Peluang Kepada Kami Untuk Menyertai Pertandingan Sebegini ♥️ Semoga Ada Rezeki Untuk Saya Dan Bakal Baby Nov 2023 🤲🏻🤍 ig @anithyasmin__

Biamillah.. semoga ada rezeki untuk baby first mummy ni🥰 ✅Done follow IG @theasianparent_my & @tungbayee ✅ Perayaan ✅Patriotik ✅Harimau ✅Malaysia (malasia) ✅Demokrasi ✅Bendera ✅Merdeka ✅Bebas ✅Jalur Gemilang ✅Aman ✅Negaraku ✅Kuala Lumpur ✅Bersatu ✅Ogos Thank u theasianparent jadi salah satu parenting platform terbaik utk para ibu bapa & tq sebab buat contest menarik ni ‼️☺️

Done 14 carian perkataan tersembunyi 🇲🇾 Perayaan 🇲🇾 Patriotik 🇲🇾 Harimau 🇲🇾 Malaysia 🇲🇾 Demokrasi 🇲🇾 Bendera 🇲🇾 Merdeka 🇲🇾 Bebas 🇲🇾 Jalur Gemilang 🇲🇾 Aman 🇲🇾 Negaraku 🇲🇾 Kuala Lumpur 🇲🇾 Bersatu 🇲🇾 Ogos Semoga ada rezeki utk anak anak sy 🤲🏻 @theAsianparent_my @tungbayee IG : @zaffyyyyys