Peraduan WORD SEARCH dari Tungbayee

Hi Ayah Ibu yang bakal menerima cahaya mata! Jom sertai peraduan WORD SEARCH dari Tungbayee. Cari nama-nama hadiah di dalam puzzle ini dan 10 pemenang bertuah bakal memenangi set hadiah dari Tungbayee! Daftar di sini dulu: https://community.theasianparent.com/contest/peraduan-word-search-dari-tungbayee/1888?lng=en Kalau tidak dafta, tak sah ya! Contest akan bermula pada 19/5/2023 - 1/6/2023

Peraduan WORD SEARCH dari Tungbayee
152 Balas

1. Tungku 2. Herba 3. Lighter 4.Lilin 5. Burner Moga ada rezeki buat kita2 semua yang menyertai pertandingan ini. Alhamdulillah rezeki yang dikongsi dari @tunbayee & @theasianparent . Moga dilimpat gandakan rezeki ini. Produk dari @tunbayee memang sangat bagus. Moga kelahiran bayi no 2 ini saya dapat merasa lagi memakai produk terbaik ini. 😉🥰

Tungbayee sangat membantu memudahkan dalam proses berpantang terutama bagi “first time mom” seperti saya! Saya telah mengikuti akaun Instagram @Tunbayee & @theasianparent. Terima Kasih! Jawapan bagi peraduan word search: 1. Burner 2. Herba 3. Lighter 4. Lilin 5. Tungku #tungbayee #theasianparent

Semoga rezeki saya dapat guna barang dari tungabayee. Dari anak pertama sampai sekarang, selalu buka theasianparent. Aplikasi yang banyak membantu semasa mengandung dan semasa berpantang. Terima kasih THEASIANPARENT!!! #theasianparent_my #tungbayee 1. Lighter 2. Herba 3. Tungku 4. Burner 5. Lilin

Dari awal mengandung sentiasa rujuk #theasianparent sehingga la bersalin.Selepas bersalin in shaa Allah rezeki untuk mencuba #tungbayee #theasianparent #tubgbayee 1. BURNER 🔥 2. LIGHTER ⚡️ 3. LILIN🕯️ 4. TUNGKU🧘🏻‍♀️ 5. HERBA 🍀

Saya menyertai peraduan word search bersama theAsianparent dan tungbayee. Semoga ada rezeki buat saya dan juga baby yang bakal lahir nanti. Jom berpantang dengan mudah bersama tungbayee. JAWAPAN : 1. LIGHTER 2.TUNGKU 3.BURNER 4.HERBA 5.LILIN

NAK BERPANTANG, INGAT TUNGBAYEE 😍 1 - TUNGKU 2 - LIGHTER 3 - LILIN 4 - HERBA 5 - BURNER InsyaAllah ada rezeki baby dan ibu berpantang nanti.. Pilihan terbaik TUNGBAYEE 😘 #DONEFOLLOWALLSTEPS #theasianparents #tungbayee

Berpantang lebih mudah dan selesa bersama tungbayee 😍😍😍 1) BURNER✅ 2) TUNGKU✅ 3) LILIN✅ 4) LIGHTER✅ 5) HERBA✅ DONE ALL STEPS... TQ #tungbayee #theasianparents for this awesome opportunity 😘

Jawapan saya : 1. TUNGKU 2. HERBA 3. LILIN 4. BURNER 5. LIGHTER Semoga ada rezeki saya nak berpantang kali ini bersama produk dari Tungbayee. Terima kasih The Asian Parent kerana memberi peluang ini. 🥰

JOM SERTAI WORD SEARCH DARI TUNGBAYEE HERBA LIGHTER BURNER LILIN TUNGKU #TUNGBAYEE #THEASIAPARENT #WORDSEARCH #DONESUBMIT DOAKAN SY DIANUGERAHKAN ANK2 YG SOLEH DAN SOLEHAH TEMAN2❤ TERIMA KASIH DOANYA,

JAWAPAN : 1.LIGHTER🔥 2.LILIN🕯 3.HERBA🌿 4.TUNGKU⛰️ 5.BURNER🔥 💕 Bismillah #DONE follow TUNGBAYEE di ig. #Semoga ada rezeki untuk saya dan baby july saya 🤗 #theasianparent #tungbayee