MERDEKA Word Search & Menang Produk Tungbayee!

Calling out to all our beloved Mommies! Jom sertai peraduan mudah ini dan jadi 10 pemenang bertuah kami! Berikut adalah perkataan yang perlu anda cari: Perayaan Patriotik Harimau Malaysia Demokrasi Bendera Merdeka Bebas Jalur Gemilang Aman Negaraku Kuala Lumpur Bersatu Ogos Apa tungggu lagi? Jangan lupa sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

MERDEKA Word Search & Menang Produk Tungbayee!
171 Balas

Terima kasih The Asian Parents Dan Tungbayee 🥰 kerana selalu adakan giveaway untuk kami semua. -Bebas ✅ -Bendera✅ -Rasa -Ogos ✅ -Sana -Patriotik ✅ -Harimau✅ -Perayaan✅ -Harimau ✅ -Demokrasi ✅ -Merdeka✅ -Kuala Lumpur✅ -Negaraku✅ -Aman✅ -Jalur Gemilang ✅ - Salam -Mana Malaysia tak silap saya tertinggal Y yang saya jumpa Malasia bukan Malaysia

Done 14 carian perkataan tersembunyi 🇲🇾 Perayaan 🇲🇾 Patriotik 🇲🇾 Harimau 🇲🇾 Malaysia 🇲🇾 Demokrasi 🇲🇾 Bendera 🇲🇾 Merdeka 🇲🇾 Bebas 🇲🇾 Jalur Gemilang 🇲🇾 Aman 🇲🇾 Negaraku 🇲🇾 Kuala Lumpur 🇲🇾 Bersatu 🇲🇾 Ogos Semoga ada rezeki utk anak2 sy 🤲🏻 @theAsianparent_my @tungbayee IG : @zaffyyyyys

#1 Done follow ✅ IG @theasianparent_my @tungbayee My IG :4hdyh_ Terima kasih kepada @theasianparent_my dan @tungbayee kerana memberi peluang kepada ibu ii dan bakal ibu ii untuk menyertai contest ini💐🤗 Perayaan Patriotik Harimau Malaysia Demokrasi Bendera Merdeka Bebas Jalur Gemilang Aman Negaraku Kuala Lumpur Bersatu Ogos Done 14 perkataan yang perlu dicari 🤗

✅Done cari 14 perkataan. ✅Done follow ig theAsianparent dan Tungbayee. Terima kasih theAsianparent dan Tungbayee kerana mengadakan giveaway ini. ❤ Semoga terselit rezeki anak saya yang bakal lahir bulan Disember ini. Selamat menyambut hari kemerdekaan Malaysia yg ke 66 tahun. MERDEKA! 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 ig: haziqah.hambran

Done 14 carian 14 perkataan tersembunyi ✅Perayaan ✅Patriotik ✅Harimau ✅Malaysia(Yg jumpa Malasia bukan Malaysia..Huruf Y tiada) ✅Demokrasi ✅Bendera ✅Merdeka ✅Bebas ✅Jalur Gemilang ✅Aman ✅Negaraku ✅Kuala Lumpur ✅Bersatu ✅Ogos Done Follow IG ✅theasianparent_my ✅tungbayee Semoga ade rezeki buat sy dan anak dalam kandungan skrg nie..

Dah dapat 14 perkataan yang diperlukan. banyak lagi perkataan dalam tu sebenarnya kan. tapi dah puas cari perkataan Malaysia tak jumpa, yang ada hanyalah 'Malasia'. Selamat Hari Merdeka Malaysia yang ke 66 tahun🇲🇾 Terima kasih TAP bagi kami kesempatan untuk mengikuti pertandingan ini. semoga ada rezeki untuk ibu-ibu yang bakal melahirkan nanti Amin🤲🏼

saya dah follow @theasianparent_my & @tungbayee.. saya dah cari kesemua 14 perkataan tapi satu perkataan "Malaysia" tak cukup satu huruf ejaan(highlight merah) saya dah guna app theAsianparent dari pregnant anak first.. sekarang anak kedua pula.. semoga ada rezeki saya & baby 🥰 Terima kasih theAsianparent and tungbayee untuk contest ni.. ig @norfatinhana

Tungbayee & TheAsianParent - Tap and follow ❤️ Puzzle carian 14 perkataan - Done ✔️ IG : cjlona & cjcyathy ✨ 1. Perayaan 2. Demokrasi 3. Bersatu 4. Merdeka 5. Kuala Lumpur 6. NegaraKu 7. Aman 8. Jalur Gemilang 9. Bendera 10. Bebas 11. Ogos 12. Patriotik 13. Harimau 14. Malaysia / Malasia ( Lupa Y nya sana ar 🤭 ) Sekian, terima kasih. 🥰❤️

Asalamualaikum dan Selamat Sejahtera done follow. Harap dapat memberi hadiah ini kepada isteri saya yang bakal bersalin pada Dec 2023 tahun ini. Terima Kasih daun keladi. ✅ Perayaan ✅ Patriotik ✅Harimau ✅Malaysia (Malasia) ✅Demokrasi ✅Bendera ✅Merdeka ✅Bebas ✅Jalur Gemilang ✅Aman ✅ Negaraku ✅ Kuala Lumpur ✅Bersatu ✅Ogos

jawapanJawapan :- ▶️Perayaan ▶️Patriotik ▶️Harimau ▶️Malaysia (MALASIA YANG JUMPA) ▶️Demokrasi ▶️Bendera ▶️Merdeka ▶️Bebas ▶️Jalur Gemilang ▶️Aman ▶️Negaraku ▶️Kuala Lumpur ▶️Bersatu ▶️Ogos ✅️DONE 14 CARIAN ✅️DONE FOLLOW @theAsianparent_my @tungbayee Insta : @ismasizan6062