Adakah anda mencairkan susu formula supaya ia bertahan lebih lama?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

3574 respon

8 Balas

Doktor nasihatkan saya untuk cairkan sedikit susu sebab baby saya berkahak.. Sekarang pown saya cairkan 1oz je, alhamdulillah sihat hingga sekarang 😊

4y ago

Tapi untuk sementara saja.. Bila kahak dah hilang, guna sukatan asal.. Takut tak dapat khasiat kalau selalu cairkan/terlampau cair

Big no🙅‍♀️kesian anak malnutrition nanti 🙁

Kurang keberkesanan (kebaikan) susu pada anak nnti

Sebaiknya tidak d cairkn..nti khasiatnya bby xdpt

Tidak..x bgs tu..bahaya..ada kesan sampingan..

🙅🏻‍♀️

Nope.

no