sedihnyaaa,

byk sgt point. hadiah xbyk utk redeem ?

sedihnyaaa,
2 Balas

Hi, Kami akan memperbaharui ganjaran untuk Tahun 2020. Berkaitan dengan penebusan poin berdasarkan level, kami akan sedaya upaya menambah baik secara berkala. Harap bersabar dan mintak maaf akan kesulitan yang dialami.

4y ago

@theAsianparent tingkatkan lg pnmbhbaikkan.. sy tebus voucher tesco, tp code yg di beri incorrect.. sy tebus sample susu, hmpir sbln xsmpai.. sedih nya rasa.. #theAsianparent bila email x jwb.. bila di msg , pihak asian asik brithu minta mf ats kesulitan yg brlaku, tp sama juga.. ☹️😞

Sama laa.. Sy nak yg nursing cover tu.. Brp hari dah nak cuba, tapi tak dpt.. Harini ada, utk gold je.. Platinum takde pun