Bulan puasa

Bulan puasa nnti korang puasa x?.. 16week pregnant 🤰

21 Balas

Puasa, inshaAllah Allah permudahkan untuk ibu mengandung. Pastikan ambil makanan yg berzat dan kekal bertenaga

Mungkin tak. Sebab saya cepat haus. Nak elak kencing kotor. Rukhsah tu ada untuk kita. Terpulang masing².

x pasti lg...masa saya ank first..puasa mmg x penuh..sbb tengahari dh mengeletar lutut..lapar..😅

belum tau lagi skrg nak masuk 19week gdm on diet,tgok keadaan kena tanya doctor dulu

x sure jgk...sebb hb low,kalo puasa takot lgi low ..pape nk tnye doc check upnnty

Kena niat puasa dulu. Dah tak tahan baru berbuka. Sahur makan betul2

xthula tuh tgok keadaan lgu mna nnti 😅😅😅 hahaha

Puasa InsyaAllah klu tak ada mudharat lain 😊

in syaa Allah puasa.. sekarang pun tgh pulun ganti puasa

yg ada gdm x d galakkan berpuasa yew..