Positive OPK

Bulan ni tak buat opk sbb dah habis, dah beli online tak sampai2 lagi. Biasa ovulate cd 18-20 mcm tu. harini cd 15 saje lah buat opk sebab ada 1 strip. Tau2 positif ? alhamdulillah tak terlepas, moga2 ada rezeki bulan ni ❤️

Positive OPK
6 Balas

InsyaAllah ada rezeki... opk dah +ve.... nnt ajak suami buat selang sari... Tip nk buat tu....masa suami tembak suh tembak kedalam ketepi, biar kena keseluruhan... pastu tdo angkat kaki... sandal je kaki kat dinding sampai pg... JANGAN BASUH @ KENCING tahan je sampai pg.... TUTUP KEMALUAN AWAK PAKAI TISU@ KAIN... ini tips sy bg kat pesakit2 sy... kebyakan dorg lps main terus basuh paki dettol laaa, terus cuci laaa... kalau betul2 ingin kan zuriat try la mcm ni...

4y ago

Terima kasih banyak2 sis atas tipsnya 😘😘😘 In shaa allah saya akan cuba ikut apa yang sis ajarkan tu, moga2 ada rezeki saya dan suami bulan ni..

Alhamdulillah, semoga Allah permudahkan urusan awak

4y ago

Terima kasih atas doanya, moga berbalik pada sis ye 🥰

moga ada reziki sis n suami..Amin

4y ago

Ya allah mudah2an amin ya mujib 🤲🏻 Terima kasih sis atas doanya 🥰

Moga ade rezeki

4y ago

In shaa allah amin2. Terima kasih sis atas doanya 🥰

Moga ada rezeki

4y ago

In shaa allah amin ya mujib. Thank you sis 🥰

Tahniahhh

4y ago

Hehe tu opk je sis. In shaa allah mudah2an upt pun positive juga bulan ni, amin ❤️