Opk positive

Hari ni CD 15 OPK dah positive,esok baru ovulasi Ka ? Tengah rancangan nak anak lelaki.kalau bersama hari ni Okey ja kan ,Ka kena bersama esok?

Opk positive
7 Balas

saya pulak.. x pasti bila cek opk.. sebab tak konsisten.. tengok² tak dpat period masih x kisah sebab bukan period jenis dtg tiap bulan.. cek lah lagi opk kali kedua mana tau masih subur masa tu.. lah tiba tiba line test terang sgt dari control.. control line tu pula tidak terang mcm kita sllu test.. cek YouTube semua internet.. esok beli pregnancy test.. petang terus test.. kita kluar 2 line terang.. syukur 4 hari lagi .. masuk 2 bulan.. # first mom to be.. #ttc 2½ year

5mo ago

baik terima kasih

boleh je sis BD hari ni dan esok. takot terlepas waktu ovulation. sy BD hari OPK positive dan esok juga 2 hari berturut2. Alhamdulillah skrg tgh preggy baby boy. kandungan dah masuk 32week

5mo ago

baik terima kasih

ya betul. kalau hari ni peak OPK, esok ovulasi. lusa boleh kira 1 dpo. boleh je BD dua2 hari, hari ni & esok.

5mo ago

baik terima kasih

Saya pula 2 hari opk positive . Tp saya bd hari pertama opk positive je, dpt baby girl🤣

5mo ago

baik terima kasih

klu saya dulu bersama hri nie (opk positif) & esok... alhamdulillah bby boy......

5mo ago

baik terima kasih

okay je. BD 3 hari berturut2

5mo ago

baik terima kasih

boleh tu

5mo ago

baik terima kasih