Opk tiba tiba positif cd 33

Bulan ni tk konsisten check opk sbb tknk fikir sgt psl baby tp skrg byk sgt keputihan clear yg tk gatal. Selalu cd 30-32. Dpt positif or High on cd 20. Harini patutnya period.. boleh mommies tlg nasihat :( terkejut jgk opk pekat balik.. hmm.. #advicepls #pleasehelp

Opk tiba tiba positif cd 33
8 Balas

Saya haritu pun dua kali positif. Yang kali kedua tu hujung bulan. Pastu saje try upt. Sbb org ckp kalau opk positif dua kali berkemungkinan pregnant. Alhamdulillah upt naik double line. Sis try check upt, manatahu rezeki sis😍

2y ago

Sy baru subur kot.. cycle lari jap this monthh hwhw

Saya masa due period test opk +ve. Saya try test upt sekali +ve. Nanti sis lewat period seminggu test lagi. Boleh jadi sis pregnant. Check sekarang takut awal sgt tu yg tak detect lagi. Semoga ada rezeki awak

2y ago

Mungkin sy baru nk ovulate kot.. 🥲

Macam baru subur je sis. Keputihan clear tu tanda subur. Cd 20 sis pun tak nampak positive sebab line tak sama pekat tu. Kalau cd 33 ni memang nampak positive sebab dah sama pekat.

2y ago

Sebab cd 20 sis tu negatif. Cd 33 tu baru nampak positive. Kadang2 hormon memang akan lari2 sikit tu biasa la. 😉 yang penting sis try je bd dengan husband mana tau ada rezeki 😊

Saya dulu mcm ni. Ingtkn wktu subur je..rupa2nya pregnant..skrg dh 1bulan bby saya..🥰

2y ago

Sy check da masih negatif.. lewat period satu hari dah..

😍 sis cuba check upt ,mana tahu ada rezeki mengandung ..InshaAllah

2y ago

Tak bersama pun sbb mcm tak yakin. Haha. Takpe la. Tp harini opk masih pekat and masih ada keputihan egg white tu. Sy amik ubat major depression bulan ketiga ni. Mungkin kesan ubat kot period saya lmbt..

nnt cek upt taw

2y ago

Bleh jadi ke sy baru nak ovulate..? Tp dah berbulan dah cycle saya tk pernah lebih 32 hari :( discharge egg white masih ada..

check upt

2y ago

Negatif sis..

subur tu

2y ago

mmg la upt -ve, sbb tgh subur shj n blm ada persenyawaan lg. cpt g bersama🥰