1st time cek upt

Bulan lps sy period 8/7/2020 dlm 3 hari cmtu je, biasanya 5-6hari.. Sepatutnya harini 4/8/2020 sy dah period.. Tp x period jgk.. Pg td rasa mcm nk cek upt. Kalau mcm ni positif ke?.. Atau kena tggu n cek upt lg selepas tarikh hari ni.. Dari mggu lepas lagi sy rasa sakit perut mcm nak sgugut dan sakit pinggang..

1st time cek upt
55 Balas

Wahh tahniah awak. Baru lagi tu. Jaga kesihatan elok elok. Jangan buat kerja berat. Jaga pemakanan. Semoga dipermudahkan urusan awak 😘

4y ago

In shaa Allah. Aamin. Terima ksh 😘