PERIOD DAN SENGUGUT

BULAN LALU SAKITNYA TU PERASAAN BILA SETIAP KALI AK PERIOD MESTI SENGUGUT SAKIT SANGAT ALLAH JA YANG TAHU SAKIT TU MACAM MANA X LARAT KERJA ITU INI TERPAKSA TERBARING JA SEHARIAN SUSAH NAK BANGUN GERAK SIKIT SAKIT, BILA AK HABIS PERIOD AK MENANGIS SAMPAI TERISAK ISAK AK BERDOA KEPADA ALLAH ( YA ALLAH TAHUN INI AK INGINKAN ZURIAT YA ALLAH TIUP LA NYAWA DI RAHIM KU YA ALLAH BULAN DEPAN AK X MAU DATANG BULAN SUDA YA ALLAH AK TIDAK MAMPU NAK TAHAN SAKITNYA ITU SENGUGUT) ALHAMDULILAH SEGALAH PUJI BAGI ALLAH ALLAH MAHA PENGASI LAGI MASA PENYAYANG MAHA MEMBERI REZEKI SEGALANYA TIDAK MUSTAHIL BAGI ALLAH YANG MASA BESAR KUASA DOA DAN BULAN RAMADAN YANG BERKAT INI AK DI SAHKAN HAMIL ? RASA BERSYUKUR SANGAT 2TAHUN PENANTIAN KU UNTUK HAMIL HANYA ALLAH YANG TAHU BANYAK SANGAT CABARAN YANG AK LALUI DAN ALHAMDULILAH ALHAMDULILAH ALHAMDULILAH ALLAHUAKBAR ALLAHUAKBAR SUBHANAALLAH TAK SABAR NAK TUNGGU BABY ....

1 Balas

tahniah sis ♥️ moga baby & mommy sihat selalu