?

Bila dah kawin dekat 3 tahun ni. 3 tahun jugalah setiap bulan menanti kehadiran bayi dalam perut ni. Pantang lambat sehari dua. Dia punya takut buat blh buat ak seram sejuk. Kwn2 ade yang dah 3-4 orang dah anak. Ak umur dah 29 belum ade lagi?. Bulan lepas period lambat 34 hari, tak pernah lewat lama mcm tu. Paling pun sehari 2.ingatkan ade, tapi ujian Allah tu lebih kuat. Scan xde ape pun, yang ade cyst sebesar 3cm. Hebat sungguh ujian Allah bagi.

1 Balas

Keep strong sis, sya pun dh genap 3 tahun dh ttc... Moga kita semua ada rezeki pd tahun ni.. 💯😊

5y ago

moga Allah berikan kehadiran bayi dalam rahim kita dan di permudahkan segala urusan aamiin.