Kehilangan ank syurga yang kedua😭

Ya allah ak tidak kuat kehilangan babyku y kedua. 😭Betapa beratnya ujian ni. Berturut2 ak kehilangan ank2 ak disebabkan sihir. Ku mhon doa dri org sekeliling doakn ak dikurniakan zuriat lagi dan ak kembali sembuh sihat seperti dhulu. 😭 #kehilangan

Kehilangan ank syurga yang kedua😭
2 Balas

Stay strong tau. Insyaallah ada hikmah disebalik apa yang berlaku. Dah pergi berubat tak? Insyaallah kitorang doakan jugak untuk cahaya mata baru. Jaga keselamatan & emosi ye

2y ago

kalau sis knal orng tu, dtng lh jmpa dia mintk maaf smua wlaupun dia salah, mngkin ego dia tinggi smpai kena sekutukan Allah, sis kuat taw, 2 orng ank syurga sis sedng tnggu dkt pntu syurga. Please jga emosi, jgn trlalu sedih, lgi mudah "bnda", nak kuasai diri sis. Bnykkn bca mathurat, pgi dn ptng, Manzil. Selawat. yakin Al Fatihah sbgai pndinding

bb brp bulan sis..cube brubat ye sis..cr ustaz y btul2..sy pn pernah mngalami

3y ago

Dah nk msuk 7 bulan sis. Sy tgh berubat skrg. Dri 2020 sy ank sy menggal. Sy egt y 2nd ni dah xjdik mcm ank 1st rupanya lgi teruk sy kena. Sis brubat dkt mana? 😭