Surat nikah dah hilang

Bulan dpn dah nk kna serah diri kat hospital, betul ke kna bawak surat nikah? Saya mintak suami cari surat nikah tp dia xjumpa, mungkin sbb kami ttc lama, dalam pada tu dah 2x pindah rumah, ntah kat mana dah kitorang simpan surat nikah tu 😅😅😅.. Kalau kad nikah ada la sentiasa kat dlm dompet, hospital terima x? #SeriusTanya #firstmom

26 Balas

Sy bersalin di hosp kajang bulan 6 haritu. Takde pula minta mcm tu. Just bawa buku pink je

beegantung pada hospital. ada yg suh bawa ic je. ada yg kena bawa ic dan surat/kad nikah

1mo ago

😓 kna paksa suami cari jugak la ni ye

sthu sye dorg mntk buku pink dgn ic je. xpernah lgi mntk surat nikah

Tak pernah pulak hospital minta surat nikah

Boleh minta salinan di pejabat agama yg puan daftar nikah

1mo ago

Oke sis, pg td call suami pon dia kt nt dia usahakn cari, klu x nt dia blk weekend ni pergi pejabat agama straight

Fotostat pun takde ke?

1mo ago

Anak 1st ni sis, saya ttc lama ni baru rezeki, sbb tu la sijil nikah pon melayang ke mana dah 😅