Car Seat dari Snapkis Untuk Dimenangi! Jom Sertai Cabaran 7 Hari Log In App!

Bulan baru, hadiah baru! Untuk bulan November ini kami ingin mencari pengguna bertuah untuk membawa pulang car seat bayi dari Snapkis! Anda rasa anda layak menang? Haa, jom sertai di sini:

Car Seat dari Snapkis Untuk Dimenangi! Jom Sertai Cabaran 7 Hari Log In App!
774 Balas

hari ke 2 8 November 2023 Featuring a three-point seat belt, this seat firmly protects your child's health, providing a secure environment for them to ride in. With thick headrest, shoulder, and hip pads, your child is effectively protected while being kept comfortable with soft, breathable flannel fabric and a built-in large breathable sleeping mat to protect their delicate skin. For added convenience, the handle is adjustable, making it easy to carry your baby without disturbing their sleep, especially when they are asleep in the car. semoga ada rezeki anak menang carseat @SNAPKIS@ASIANPARENT

Hi The Asian Parents & Snapkis Day 4 6 Nov✅ Done follow @theasianparent_my &@snapkis_my Semoga terselit rezeki anak lelaki saya Muhd Muaz Marteen untuk pertandingan kali ini...sy adalah pengguna apps the Asian parent sejak sy tahu kehamilan anak sehinggalah melahirkan anak saya...apps ini banyak membantu saya dari segala info kehamilan hingga ke proses pertumbuhan anak saya....jika sy menang carseat ini dapat membantu dan memudahkan urusan sy membawa anak sy ke mana sahaja sendiri tanpa mengharap bantuan suami lagi...terima kasih the Asian parent dan Snapkis...🫶🥰 IG :@mustikanzai

Hari 3: 05/11/2023 Hi mommies! Today nak share sikit kepentingan car seat. Kepentingan menggunakan car seat untuk anak kecil adalah amat penting bagi keselamatan mereka ketika berada dalam kenderaan. Carseat membantu mengurangkan risiko kecederaan dan kematian dalam kemalangan jalan raya. Selain itu, carseat juga membantu mengurangkan risiko kecederaan pada bahagian kepala dan leher anak ketika berlaku kemalangan. So mommies semua make sure pakaikan anak car seat walaupun jarak perjalanan dekat ya sebab malang tidak berbau.

HARI 3 Jumaat, 10 November 2023 IG : aziera.rahim ✅ Done follow IG @theasianparent_my & @snapkis_my Hai thank you TAP dan SNAPKIS buka peluang untuk memenangi Snapkis Transformers. Semoga dengan berkat hari Jumaat ini ada rezeki buat bakal anak sulung saya untuk saya memenangi car seat snapkis untuk kali ini. Dah lama mencari carseat yang boleh pakai lama. Sejak disahkan ada penghuni di dalam rahim, saya terus setia menbaca perkongsian ilmu mom to be melalui apps TheAsianParent ni..😘 #CheckInTAP7Hari

Day 7, 10 NOVEMBER 2023. ✅ Hai The Asian Parents & Snapkis Malaysia. Terima kasih kerana telah memberi peluang untuk saya dan mommy-mommy yang lain mencuba peluang untuk menang carset dari Snapkis dengan menyertai #CabaranTap7hari Semoga ada peluang untuk saya dan baby yang akan lahir nanti memenangi carset Snapkis. Sekurang-kuranngnya hadiah ini boleh meringankan sedikit beban saya sekeluarga lagi-lagi pada zaman inflansi ini. Terima kasih The Asian Parents & Snapkis Malaysia! ❤️ ig : @zaliaramli

Day 4 , 7 NOVEMBER 2023. ✅ Hai The Asian Parents & Snapkis Malaysia. Terima kasih kerana telah memberi peluang untuk saya dan mommy-mommy yang lain mencuba peluang untuk menang carset dari Snapkis dengan menyertai #CabaranTap7hari Semoga ada peluang untuk saya dan baby yang akan lahir nanti memenangi carset Snapkis. Sekurang-kuranngnya hadiah ini boleh meringankan sedikit beban saya sekeluarga lagi-lagi pada zaman inflansi ini. Terima kasih The Asian Parents & Snapkis Malaysia! ❤️ ig : @zaliaramli

Day 3 , 6 NOVEMBER 2023. ✅ Hai The Asian Parents & Snapkis Malaysia. Terima kasih kerana telah memberi peluang untuk saya dan mommy-mommy yang lain mencuba peluang untuk menang carset dari Snapkis dengan menyertai #CabaranTap7hari Semoga ada peluang untuk saya dan baby yang akan lahir nanti memenangi carset Snapkis. Sekurang-kuranngnya hadiah ini boleh meringankan sedikit beban saya sekeluarga lagi-lagi pada zaman inflansi ini. Terima kasih The Asian Parents & Snapkis Malaysia! ❤️ ig : @zaliaramli

Day 6, 9 NOVEMBER 2023. ✅ Hai The Asian Parents & Snapkis Malaysia. Terima kasih kerana telah memberi peluang untuk saya dan mommy-mommy yang lain mencuba peluang untuk menang carset dari Snapkis dengan menyertai #CabaranTap7hari Semoga ada peluang untuk saya dan baby yang akan lahir nanti memenangi carset Snapkis. Sekurang-kuranngnya hadiah ini boleh meringankan sedikit beban saya sekeluarga lagi-lagi pada zaman inflansi ini. Terima kasih The Asian Parents & Snapkis Malaysia! ❤️ ig : @zaliaramli

Day 5, 8 NOVEMBER 2023. ✅ Hai The Asian Parents & Snapkis Malaysia. Terima kasih kerana telah memberi peluang untuk saya dan mommy-mommy yang lain mencuba peluang untuk menang carset dari Snapkis dengan menyertai #CabaranTap7hari Semoga ada peluang untuk saya dan baby yang akan lahir nanti memenangi carset Snapkis. Sekurang-kuranngnya hadiah ini boleh meringankan sedikit beban saya sekeluarga lagi-lagi pada zaman inflansi ini. Terima kasih The Asian Parents & Snapkis Malaysia! ❤️ ig : @zaliaramli

Hi The Asian Parents & Snapkis Day 5 7 Nov✅ Done follow @theasianparent_my & @snapkis_my Semoga terselit rezeki anak lelaki saya Muhd Muaz Marteen untuk pertandingan kali ini...saya adalah pengguna apps the Asian parent sejak tahu kehamilan hingga ke proses pertumbuhan anak saya sekarang...jika saya menang carseat ini dapat membantu dan memudahkan urusan saya membawa anak saya ke mana sahaja sendiri tanpa mengharap bantuan suami lagi... terima kasih the Asian parent dan Snapkis ...🫶🥰 IG: @mustikanzai

6mo ago

Hi The Asian Parent & Snapkis Day 7 9 Nov✅ Done follow @theasianparent_my &@snapkis_my Semoga terselit rezeki anak lelaki saya Muhd Muaz Marteen untuk pertandingan kali ini...cukup 7 hari cabaran saya pada hari ini ...semoga dimurahkan rezeki ibu2 yang berada di dalam apps ini dan semoga urusan kita semua dipermudahkan...🤲🥰 IG : @mustikanzai