alhamdulillah

buku pink dh buat..masa nk gi klinik tu memang rasa takot gila ..sebaik kakak dgn pakwe saya teman gi klinik..diorng tunggu luar..masuk jer bilik jumpa doktor...nk xnk kene lh gk redo..doktor yg pertama ok jaa xbyk tnye sangat ...sampai doktor yg kedua byk tnyee..? kata nyee untuk ambik maklumat apa tah...rimas gk lh..tpi terpaksa redo je lah..doktor ada ambik no ayah..hmm harap doktor xlah call ayah saya dlm masa terdekat ni..hmm xredy lgi nk bgi tahu diorng..hmmm sbb takot..takot tambah lgi beban...lgi pun nanti duk rumh kakak angkt..dia yg jga..ingat kn nk bgi tahu masa nk bersalin tu..rasa nyee apa pendapat korng?

22 Balas

Sama je kan lepas bersalin family tetap akan tahu .. Sebab yang boleh discharge masa nak keluar hospital hanya ibu bapa kita sahaja .. Orang lain mana boleh discharge kita .. so bettle bagi tahu

Taubat cepat-cepat. Dari takutkan soalan doktor, takut nak bgtau parents lg elok takutkan ajal yg boleh dtg bila2 masa. Bgtau parents cepat-cepat. Minta maaf dgn Allah, dgn parents.

Hairan juga saya. Bila baca dalam profilnya. Mak ayah sebelah dia dan pakwe dia dah tahu tntg Hubungan mereka dan anak yg dikandung. Tapi dalam statement ni cakap ayah belum tahu.

5y ago

Yg ni post lama awak. Yg kandungan dia dah di tau tu, tu post baru tp org duk komen jd naik atas balik hehe sy pun mula2 hairan juga 😅

Klu btul la laki tu bertanggungjawab, nikah je la dgn segera.. Bgtau la ibu ayah dan bertaubat.. Xde la rasa terbeban nk nyorok2..

berani buat berani tanggung la dik..hadapla soalan2 dr doctor..bertabahla

Better bagi tahu, supaya dapat berkat mase nak deliver nanti 😊

Bg tau laa keluarga sis, pastu nikah laa secepatnyaa

Kalau boleh jgn tunggu masa nak bersalin baru bgtau

Bgtau sissss

Ermmmm...ada rasa takut?masa buat x takut?x fikir apa perasaan parents?r u sure kakak angkat u akan jaga u lepas bersalin?ingat senang ke nak berpantang tpt lain....hujung2 mak u jg u cari....jgn nak tunggu2...hati manusia cepat berubah....sedangkn yg dah kawin laki kasih tinggal..ni lg boyfriend.....

5y ago

Setuju sgt2.. Terlalu open mcm xde perasaan bersalah dan malu pun..