sapu minyak dkt perut

betul ke sapu minyak dkt perut dn pinggang belakang ni tk bgus untuk kandungan?sbb mak saya dh berapa kali dh sapu minyak dkt perut sbb saya asyik mengadu kerap sakit perut hmm lgi pun mak saya xtahu lgi yg saya mengandung hmmm xredy lgi nk bgi tahu kandungan saya dh 17minggu

1 Balas

Knp tak bgtau mak? Tau tak doa sorg mak tu tinggi mana? Klu dia berdoa untung sis. Minta doa dgn mak semoga dipermudahkan bersalin nnt. Bgtau la mak tu. Then jgn sapu minyak apa² pun kat perut. X blh.

5y ago

insyaalah saya akan bgi tahu jgk nanti ")