alhamdulillah

buku pink dh buat..masa nk gi klinik tu memang rasa takot gila ..sebaik kakak dgn pakwe saya teman gi klinik..diorng tunggu luar..masuk jer bilik jumpa doktor...nk xnk kene lh gk redo..doktor yg pertama ok jaa xbyk tnye sangat ...sampai doktor yg kedua byk tnyee..? kata nyee untuk ambik maklumat apa tah...rimas gk lh..tpi terpaksa redo je lah..doktor ada ambik no ayah..hmm harap doktor xlah call ayah saya dlm masa terdekat ni..hmm xredy lgi nk bgi tahu diorng..hmmm sbb takot..takot tambah lgi beban...lgi pun nanti duk rumh kakak angkt..dia yg jga..ingat kn nk bgi tahu masa nk bersalin tu..rasa nyee apa pendapat korng?

22 Balas

Pergi la nikah cpt

Lambat atau cepat diorang pasti tau jugaa . situasinya sama . parent tetap rasa terkilan dan kecewa dgn kita . jd lebih baik jujur tapi slowtalk dan mintak maaf . kita nak menyesal pun tk guna . asalkan lelaki tu nk tanggungjwab dan bole jaga kita . btw , jaga kandungan baik2 . jgan stress2 oky 😊