Lega dgn jawapan anda semua ? t.kasih smua ?

Bukan apa, saya mula2 g klinik swasta scan dokter cek period saya last tu so kiraanya da 8minggu saya preggy, saya pergi buat buku pg td so amik darah cek janin kira2 dokter kata baru 5weeks and katanya nampak kantung je, dia pesan klu ada sakit perut yg teramat & bleeding ke apa kemungkinan baby tu luar rahim. Tapi saya percaya baby ada. Mybe mcm ualls semua ckp tu baru 5weeks normal nampak kantung je kan? Takpalah saya berserah dn berdoa. Terima kasih atas jawapan semua yg positif ❤️ semoga ualls dipermudahkan segala urusan ?

1 Balas

kdg2 tak ikut last period sis. mcm sy ikut tarikh scan je utk due date. sebab sy pula jenis period x tetap, missed period 2 bulan, scan x nmpak. repeat scan lps 2 minggu baru nampak janin dan jantung baby, masa tu baru 6 weeks rupanya, kalau ikut last period dah 12 weeks.