Prosuder Tebuk Perut @ Ectopic

Asalamkum iif harini ikut perkiraan saya 4week 5d. Saya mengalami bleeding ye agak banyak. Saya pernah pergi klinik swasta scan dalam rahim.. Tp td masa pakar gh cek die kata kemungkinan ectopic. Dia kata yg saya scan tu terlalu kecil dan dia rasa tu bukan sex or kantung ? Sebab ujian darah hcg 4k++ sepatutnya dah boleh nampak dalam rahim. So dr nak tebuk perot nak cek sekitar rahim. Yang mjadi persoalan. Jika baby masih dalam rahim kita buat tebuk perut tu bahaya tak untuk kandungan ? terima kasih semua #TTC7YEARS

1 Balas

Ikut nasihat dr.dr lebih arif.. ini utk keselamatan diri awakm utk slmtkan nyawa.. sy doakan semoga dipermudahkan dan semuanya baik2 saja.