.

bukan aku seorang yang dalam dunia ni mengandung anak luar nikah ? tu bukan satu kesalahan tapi satu pilihan . pilihan tu satu kesalahan

1 Balas

Kita yg memilih untuk melakukan kesalahan tersebut. Boleh dielakkan, sekiranya takdir Allah kata hidupnya janin didalam rahim awak,maka hidup lah ia.. kesalahan yg ibu lakukan tak sepatutnya diletakkan pada baby.. Jaga kandungan,cari perlindungan.. kesihatan sis dan baby itu yg perlu dibimbangkan.. jgn sesekali buang atau gugurkan..