Pil perancang

Buat yang nk ambil pil perancang tu jgn la ambik awal sgt slalunya susu klau x meriah tu dia jdi kering 🥲

2 Balas

depend bdan jugak ..akk ipar sy jnis susu meriah jdi pil tk effect pon ..sy susu tk meriah sgt ..mkn pil susu mkin kurg plus timing makan tk jaga sbb sibuk dgn ank dua org

susu cepat kering sbb tk jaga demand . belajar balik kenapa susu tu kurang

4w ago

atas rezeki sis.. sy mkn ok jee.. jiran sy tuu bkn rezeki anak dia.. sempat minum susu ibu kejap jee.. boleh kata dlm 2bulan jee kot bby dia dpt rasa susu ibu.. apepun bukan sbb pil.. tp atas rezeki