Pil perancang

hi , adakah dekat sini ambil pil perancang tapi masih lekat ? And ada baby masih kecil pula tu .. Pregnant jarak dekat la kejadiannya .. bahaya tak pil perancang wktu makan tu tnpa sedar dh lekat ? #pregnancy

1 Balas

Awak stop terus ya pil perancang tu. So far takde kajiaj yang membuktikan ia boleh membahayakan janin atau beri kecacatan dalam kandungan. Cuma akan mengganggu ketebalan lapisan dalaman rahim sahaja.