Assalamualaikum

‎ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Assalamualaikum Hari Ni Saya Dah 38 Week 4Days Due Date 9/12/2023 .. Tapi still takde tanda tanda lagi cuma baby selalu bagi contraction palsu ja . Nak Minta Tolong Doakan Saya Nur Asyikin , Semoga Dipermudahkan Semudah Mudahnya Segala Urusan , Dilancarkan Segala Urusan Bersalin , Bukaan Cepat Untuk Baby Keluar Dan Semoga Selamat Bersalin Secara Normal Tanpa Koyakan Serta Jahitan , Kurang Rasa Sakit , Ibu Dan Baby Pun Sihat & Selamat SemuaNya . Moga Baby Keluar Dengan Mudah Dan Selamat . Ibu Dan Baby Tiada Komplikasi Semasa Dan Selepas Kelahiran .. Lebih 40 Orang Yang Doa , InshaAllah Dimakbulkan . Saya Juga Doakan Semoga Ibu-Ibu Yang Menanti Hari Bersalin Dipermudahkan Urusan Bersalin Selamat Ibu & Anak 😘 Terima Kasih Semua Moga Allah Mudahkan Segala Urusan Kita Dan Doa-Doa Kalian Kembali Semula Kepada Kalian Semua . InshaAllah 🤲🤲 ‎لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ ‎آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ Terima Kasih Semua 🥰

12 Balas

Aminnn . Semoga dipermudahkan urusan puan. Saya due 12/12 doakan saya juga ya. Semoga dipermudahkan urusan bersalin. Bukaan cepat buka untuk baby keluar dan selamat bersalin secara normal tanpa koyakan serta jahitan. Kurang rasa sakit semasa bersalin. Moga baby keluar dengan mudah dan selamat. Sedih pulak rasa nak hujung2 ni. Semoga semua yang bakal bersalin akan diberi kesihatan yang baik and dipermudahkan segala urusan .

5mo ago

saya lah due kita kak🥰 semoga dipermudahkan segala urusan besalin nnti

Saya due 10/12 tp hari selasa haritu dah ada bukaan 1 cm smpai harini masih 1 cm , lendir dah turun , darah pun dah turun cuma takda rasa sakit contraction lngsung . Doakan saya juga dipermudahkan bersalin anak first . Amin yra

amin . semoga dipermudahkn urusan puan . sy due 4/12 pun belum ada tanda apa². alahai anak . seronok betul dia dlm perut ibu 😅

5mo ago

tak lah. pegi sbb kerap mild contraction. risau sbb overthinking. pegi2 cek laluan dah bukak 2cm

Semoga dipermudahkan segala urusan sis & baby.. sy due 09/12 selamat melahirkan baby girl 23/11..

due saya 8/12. belum ada tanda juga. apa apa pun semoga dipermudahkan semuanya. aminnn 🤲🏻

Waalaikumussalam..sama due kita sis..belum ada tanda lg..semoga urusan kita dpermudahkan..🥰

Amin ya rabbal alamin. Semoga dipermudahkan segala urusan awak dan baby ❤️

Saya due 6/12 pun takde tanda lagi😂 semoga urusan kita semua dipermudahkan

sya due 2/12 esok da admit msh xda tanda2,semoga urusan kite sma dipermudahkn

semoga urusan ibu2 semua dipermudahkan..amiinnn....