Assalamualaikum

‎ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Assalamualaikum Hari Ni Saya Dah 38 Week 4Days Due Date 9/12/2023 .. Tapi still takde tanda tanda lagi cuma baby selalu bagi contraction palsu ja . Nak Minta Tolong Doakan Saya Nur Asyikin , Semoga Dipermudahkan Semudah Mudahnya Segala Urusan , Dilancarkan Segala Urusan Bersalin , Bukaan Cepat Untuk Baby Keluar Dan Semoga Selamat Bersalin Secara Normal Tanpa Koyakan Serta Jahitan , Kurang Rasa Sakit , Ibu Dan Baby Pun Sihat & Selamat SemuaNya . Moga Baby Keluar Dengan Mudah Dan Selamat . Ibu Dan Baby Tiada Komplikasi Semasa Dan Selepas Kelahiran .. Lebih 40 Orang Yang Doa , InshaAllah Dimakbulkan . Saya Juga Doakan Semoga Ibu-Ibu Yang Menanti Hari Bersalin Dipermudahkan Urusan Bersalin Selamat Ibu & Anak 😘 Terima Kasih Semua Moga Allah Mudahkan Segala Urusan Kita Dan Doa-Doa Kalian Kembali Semula Kepada Kalian Semua . InshaAllah 🤲🤲 ‎لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ ‎آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ Terima Kasih Semua 🥰

12 Balas

Waalaikumussalam..sama due kita sis..belum ada tanda lg..semoga urusan kita dpermudahkan..🥰