Aminn.. Bby Boy 2.4kg

Bsalin normal.. Thank god.. Due sepatut 16/7.. Jadi 13 /7

36 Balas

Congrats and selamt brpntang sis..alhmdulillah sis..kita jangkakn due sme tpi xpun..kdg sakit awl dri due..sya brhrp bslin kli kedua niy normal jgk..diprmudahkn aminn🤗

5y ago

Amen.. Ye sis.. Sy jahitan smua tak ada, kotak xde.. Trus bsalin xlma contraction

Tahniah..selamat berpantang dan happy breastfeeding . Full breastfeed 6mth for baby ya 👍

alhamdulillah..sama la kita 13hb 7..tahniah & slmt bpantang mommy 😊

5y ago

Wahh congrats juga sis.. 😊😊💐💐

Sis msa mengandung ank laki ? Muka berseri or kusam ?

5y ago

Berseri jer sis.. Jahitan pon xde

Congrats sis. Due 13/7 tu ikut last period atau scan sis?

5y ago

Tak jauh sis.. Ikut due n scan 16/7 juga

Tahniah.. Slmt berpantang..

Tahniah sis Saya due 17/5 tpi keluar16/5

5y ago

Yeker?? Baby saya bulan ikut ayah dia tanggal ikut saya

Tahniah & slmt berpantang sis 😘

Tahniah sis & selamat berpantang 😊💖

Congrats sis selamat berpantang