Kencing Manis

Bru ni sy p klinik mnum air gula.. Bacaan gula 10.90.. Sy nk tip dri mummy yg penah kna mcm sy ni.. Mksud sy tips diet shat time preggy.. Tq?

1 Balas

Ikut je pemakanan yg di suggest oleh nurse n doc tempat awk Dlm masa sama awk research la jgk Sbb dlm hal ni kita sndr kne control mkn nr GDM on diet control tu berjaya Sy pon buat cmtu je awk Kne kurangkan mkn nasi n kne mkn mknn seimbang n air manis pon kne kurg Senang cita bend manis semua kne kurg mkn pon kne sukat