Sangkut mnum air gula

Ngandung 1st at high risk age. Kne mnum air gula. Last2 sangkut detect kencing manis. Siapa2 prnah ada pglaman sma mcm sy? Apa ptt buat? Time preggy ni mnum mnis or craving manis tu tak. Tp detect mcm ni pulak 😭

2 Balas

hormon kita berubah bila pregnant. umur mningkat risk pun mningkat. sy pregnant muda 22 thun pun dh sgkut air gula🤣 yg 2nd pun sgkut. ni prgnany yg 3rd alhamdulillah takda sgkut

sis same laa kte.. smlm sangkut mnum air gula.. harini kne buat bsp test.. Alhamdulillah bacaan harini normal je.. esok jumpe doc utk review.. nk xnk kne jage mkn la sis pasni..

2y ago

Tu la pasal. Diet la nmpknya 😅