Pregnant 4 weeks

hi, bru check upt positif. estimated pregnancy weeks 4 minggu.. dah cek 6 upt dr murah ke plg mahal all positif..normal ke kalo 4 weeks ade masalah cramp mcm snggugut. n bile masa sesuai dr akan scan, ke dah boleh p jumpe dr scan ye. anyone ad pngalaman ni? tq

13 Balas

Kalu preggy tp period ada gak kan...org tua pnggil bunting rusa xtahu la iye ke tak

5y ago

Kawan mak sya, xtau yg dia pregnant.. sbb period datang tiap bulan.. pastu sakit perut sgt2.. gi hospital nk check sbb apa... tgk2 dr kata ni sakit nk beranak.. 😂😂 mcm dapat anak express pulak.. sbb xda preparation apa pun..