early pregnancy

anyone experience light spotting and cramping during early pregnancy 4-6 weeks? normal ke? sy lewat period 15 Hari. upt negative. pegi scan ,doktor ckp early pregnancy. dlm 3 minggu kena scan lg sekali. By calculation 6 weeks. tapi dok scan Dan ckp baru mcm 4 weeks.

early pregnancy
5 Balas

nak tanya mcm mana update ye? sebab saya mengalaminya skrg.. awak dah bersalin ke?

Sis boleh tahu mcm mana sekarang? Dah bersalin ke? Sbb saya jadi mcm sis sekarang

Aikk btol ke pregnancy Tp dr tulis uterus empty n no sac seen

4y ago

Oo dx early pregnancy Ok congrates

Uterus empty?mcmmana bole pregnant tu

Jg diri sis sbb awl lg tu