Hari subur ke ni?

Bru buat test LH pkul 6ptg 27 may 2020. Kalau camni dah dekat subur sgt ke? Boleh bersama suami sekarang? Tengah usaha nak dapat baby ?...boleh share tips tak? Hehehe..sy dah kawin 7bulan.

Hari subur ke ni?
9 Balas

Kalau semalam awak ada test OPK pudar. Dan harini dapat result seperti di gambar atas.. Maknanya tengah subur. Lain orang lain panjang masa suburnya. Biasa 24 jam. Ada yang dua hari masih line pekat dua2. Boleh bersama suami sekerap mungkin, jaga emosi jgn stress, relaks dan enjoy je. Lepastu banyakkan rehat. Jangan jalan jalan sangat. Semoga ada rezeki awak 😊

lepas bersama,mengiring ke kiri dan kanan..jgn cuci dlu

Ingat upt tadi hahhah..tahniah ye dpat opk positive 🥰

4y ago

Salam sis...sy hari ni 14 Jun 2020 dah cek UPT 5 test brand berbeza dapat double line! 😁💕

Beli LH test ni dimana sis?

4y ago

Sy beli kt farmasi. Sekotak 5pcs. Mahal jugak. Baik beli di shopee murah2 skit boleh test hari2. Ni sy test skli je sbb nk jimat, agak2 dekat subur je sy guna. ☺

Yup subur tu

Yup

Yes

Ya

Upt kn?

4y ago

Bukan. LH test.