BD seblum hari subur.

Salam.. sy nk tanya ni.. hari subur sy 2 hari lpas. 4 hari sebelom tu, sy ade bersama ngan suami. Tu kali terakhir kami bersama. Selepas hari subur, suami sakit gigi, jadi dia menolak keinginan sy ( ingin mengandung ). Soalan sy, adakah peluang sy untuk hamil tipis atau sebaliknya jika gagal bersama selepas waktu subur?

1 Balas

Wasalam. Sperma blh hidup lg dlm 3-5 Hari dlm bdan isteri. Kalau ada rezeki, insyaAllah blh.