waktu subur @ LH Level

Ade tak s3siapa dpt LH level yg tinggi mcm sy camni ye?mcm terkujat jap tinggi sgt hahaha..adekah disebabkan sy consume clomid ye??

waktu subur @ LH Level
8 Balas

Is it really works?? , i dah guna ovulation kit ni almost a year, last2 give up.. But after 3 years x fikir langsung tiba2 preggy..

4y ago

🤗🤗🤗

Sya pnya opk stiap bulan,kira aktu subur mmg terang 'high' mcm ni.. Xmkn pa2 ubat. Sbur la msudnya kan?

Takde makan ape2 ubat .. just asid folic klinik desa je.

Saya pon sama dia punya lh tinggi

Ye. Kalau on clomid opk terang

Clomid memang effect pada opk sis.

4y ago

Makan clomid x ada buat tvs ke?

sis maaf nk tnya ni apps ape ye

Knpa tk guna opk yg sama...

4y ago

Ohh sy guna yg sama tp 2 jenis sis..sbab kdg2 tu satu tu mcm x clear sgt