Suami Mengidam

Bru bbrp hari ni, pgi buta semalam dalam kul 2 pgi, si suami ajak keluar sebab teringin nak makan char kuey tiaw, smpai suami snggup nk ke melaka atau klang kalau dalam muar tk jumpa, selagi tk dapat, selagi tu dia tnk balik. Sedih kalau tk dpt mkn, bru lepas drpd jln kt sungai rambai, nsib baik member dia bgithu kt warung dia lepak tu ad jual char kuey tiaw, tkyh gi jejauh. Malam ni lak, dia ckp tekak dia ttiba rasa nk minum air limau nipis ais yg masam2. Tk pernah kitorng keluar makan, dia order air tu. Biasanya tak milo ais, nes ais. Tapi saya check upt yg sy beli kt shopee sebulan dua lepas. Negative. Sy last period 6/10. Saya takde ape2 alahan lgi, atau tanda2. Nk kata mengada, sy mmg suka manja and berhimpit ngn suami. Cuma suami je lately ni mcm lain sikit selera dia.

6 Balas

try check guna upt dip n tel kat watsons or guardian tu..kalau belum ada nanti hampir tarikh 6/10 tu check balik or selepas tarikh tu..cam sy check pertengahan bln x detect g..seminggu/2minggu sebelum due period sy test alhamdulillah dah ada..sekarg dah nak masuk 24w...semoga ada rezeki

kalau saya selalu cek sebulan dua macam tu kalau tak period sebab saya jenis irregular period .. kalau puan regular period boleh da tu dapat tau melalui upt tapi dia selalu kena ambil air kencing yang awal pagi ..

doktor puan kata, dlm byk2 brand utk check sma ada kita mgandung ke tak, brand clearblue, blh dptkan kat watson harga rm20+-. kat shopee rasanya ada jgk, try cri yg murah tpi tktahulah ori ke tak 🥰

cuba check semula awak. rezeki kita xtahu☺️. semoga ada rezeki zuriat buat awak dn suami❤️

2y ago

sama2 awak❤️. mana tau mimpi jadi kenyataan. hee🙈.. dah cuba check ka tu?

apa2 nnti update ye sis..mana tau sis betul pregnant n suami pembawakan budak😁

cuba cek balik