Breastfeeding problem that you experienced:
Voice your Opinion
Do not have enough breast milk
My breasts are leaking
Plugged or clogged ducts
Cracked nipples
Others (please share)

3051 respon

20 Balas

Bgkak susu je awal² dlm. Dlm pntg ank ptma , tkdak pnglmn lagi , alhamdulillah skrg dh 6bulan lebih , cuma kdg tgn sblh gtai duk tarik putg sblh lgi. And time bgkk susu dlu letk kubis skrg sblh besr sblh kcik , harap leps ni kmbli asal laa.

Anak kuat ngempeng, kdg supply okey tp struggle juga nak kejar demand baby. Sampai anak 6 bulan dah boleh mkn, susu frozen tetiba banyak sbb anak banyak mkn, menyusu kurang 😂

Ok ja.. 🤣🤣kekdg leaking..tp lepas tadah ngn milk collector..setel mslhnya.. leh amik susu trsebut letak dlm bekas simpn dlm fridge 😉

Bengkak susu masa awal2 bersalin.sampai demam.2 kali bersalin dua kali kena bengkak susu dan demam.sakitnya lahai.paling ngeri 😁😁

mula2 ank nipple confuse,da ok puting melecet lak. dh tu skrg ank mcm nursing strike pyh nk susu skrg. mmg sgt tough journey nk susukn ank.

Salah satu perkara tough bgi sy.. Moga ibu2 yg bkl melahirkan ank dipermudahkan utk myusu anak2 ibu♥️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

masa beranak kena bengkak susu. skrg bby dh 11 months tp susu selalu leaking habis basah je baju

Susu merudum tp skang alhamdulillah cukup2 x lbh x kurang

Breast sakit bila penuh sebab lambat pump di pejabat.

regarding your email and how we are busy