Berapa lama ibu memberi susu badan kepada si comel?

Select multiple options
2 tahun
1 tahun
6 bulan
3 bulan
Tiada susu badan

686 respon

8 Balas

alhamdulillah berjaya susukan ank hingga umur 2 tahun 1 bulan.. ngam2 umur masuk 2 tahun dpt susukan dia... dan berhentikan susu lepas dia alami effect dr vaksin yg sy ambil...

alhmdulillah ❤️❤️ 4 anak semua dpt menyusu badan slama 2 tahun....smoga bb yg kelima ni pun sama ada rezki juga...skang bb razzin da 1tahun ❤️

mudah-mudahan, dengan izin dan kebaikan Allah, anak saya dapat disusui oleh saya selama 2 tahun.

Ya allah berikan lah aku rezeki susu badan yg bnyk utk bakal anakku 🤲🏻

smpai 25bulan..even time tu tgh pregnant 6-7bulan..then dia yg stop xnk susu dah

belum berpengalaman

❤️

💖