Mencari Breast Pump Yg Kurang Bising

Breast pump apa yg ok, yg xbising sbb nk guna ditempat kerja, sebelah meja pekerja lelaki, segan kalo pump agak berbunyi. Mohon ibu-ibu ada pengalaman bantu saya.

1 Balas

Hai sis... Sya nak suggestkan bearmom breastpump.. Mmg sesuai utk ibu yg bkerja.. Sbb mmg xbunyi bising.. Org xkan prasan kalau kita tgh pump... Klau sis berminat nak tahu lbih lanjut sis boleh ja. Whtsappp saya.. 0176640772.. Mmg Recomended pump.. No wire pulak tu & xda tube.. Sng nak pump.. Pump pun xsakit