Breast Pump

Hai mommy semua nk tanya.. Breast pump jenama mana ye yg ok? Sbb terlalu banyak n xde pengalaman.. Pening dh..

7 Balas

Saya memang ada beli pump bubee elektrik and dapat free manual tapi end up saya tak guna . Saya beli collector lain . Sebab saya rimas dengar bunyi pump elektrik tu , rasa mengganggu orang dan kalau manual agak sakit . Collector ni murah , saya beli kat shopee RM7 , kalau nak tambah susu pun saya guna collector ni je . Senang lekatkan je kat breast , tak sakit , susu dapat collect banyak daripada saya guna pump .

5y ago

Tq.. Nanti saya survey

Hi.. i epmom.. so guna yg heavy duty. Autumnz passion. Bunyi moderate dan mudh nk guna. Sy beli tambahan freemie closed system bila masuk kerja sb mudah nk guna masa drive or masa kt luar.

mostly kawan2 pakai cimilre.. ok dorang kate... tp sy pakai freemie liberty..

Nuby ... Klau xde budget real bubbee pon ok..tp sy lbh sarankn wireless/ handsfree

5y ago

Tq..i survey nanti

bubee.. sy beli dkt shopee baru rm32 & functioning well.. 😊

5y ago

Tq nanti i survey

Spectra m1 @ 9+

Spectra m1