Breast pump

Assalamualaikum.. ibu-ibu semua nak tanya la.. breast pump jenama apa yang ok? Yg murah dan berkualiti.

2 Balas

Hi, sy guna youha onyx duo. Ni first time guna breast pump and I did some research. Pilih breastpump ni sbb silicon massage tkut kalau yang biasa tanpa silicon sakit. Alhamdulillah even masak nipple crack, bengkak susu pon okay. Nk pilih breastpump biar betul2 research ikut keperluan. Sy suggest pegi kedai dan test. Kadang yang mahal belum tentu sesuai dgn kita, murah pulak tkut cepat rosak.

5y ago

Okei awak.. terim kasih info

I pakai autumz passion around rm350 complete set sekali bag, icepack, manual breast pump, and storage bottle & plastics. Worth it, dah 5 bulan pakai takda masalah apa2 lagi. Pump suction pun kuat. Tapi kalau nak tau lagi yg sesuai boleh pergi try sendiri jenis2 lain. Kedai pumponthego ada boleh try.

5y ago

Ooo okei.. terima kasih ya