Breast pump

Assalamualaikum..nk tny utk housewife perlu x breast pump nie? Sbg lgkah persediaan if tiba2 susu x keluar ke..blh suggest breast pump apa yg sesuai x? Or mommy2 blh share pengalaman guna..pertama kali nk jadi ibu nie☺

2 Balas

perlu. Sbb xtau nnt dh bersalim keadaan mcm mana. Mcm sy ank xnk hisap belah kanan. so kena pam. Lps dua mimggu terus xnk menetek dgn sy. So smpi skrg umur 6bln sy pam bg dlm botol. kalau takut rugi ke apa, beli yg murah dulu. Kt shopee ada jual.

sy up kn post sis.semoga ad feedback dari ibu2 yg lain jgk..