Botol susu brand apa yang anda pakai untuk si comel?

Select multiple options
Philips Avent
MAM
Tommee Tippee
Pigeon
Hegen

592 respon

22 Balas

Botol susu fiffy, tapi puting try n error first fiffy, lepas tu anakkuu.. Xtw bab puting, sbb baby memilih sgt. Xmw puting nak tetek je.. Last2 pigeon sbb srupa dgn puting bdn haha. Sampau skrg pakai tu.

2y ago

Ya puting.. Sy pk kan dia xnak mnum susu tu rupanya puting. Hehe yaa pigeon tu dia lembut dn srupa susu bdn. Kalau brand lain dia menonjol tu. Baby pun x suka.

pigeon dari habis pantang sampai skrang 1year. kalau beli yg baru pon jenama yg sama jugak anak suka sngt

anak 1st pakai tommee tippee. anak 2nd sekarang pakai avent n hegen.

Anak belum guna botol susu walaupun dah beli sebelum bersalin.

So far guna hegen tahan lasak 👍🏻 tahan lama

mcm ank buah sy dlu philips avent

lain² brand selain semua diatas

Pakai to mee tippee dan avent

Kedai ECOSHOP je😁😁😁

directfeeding je