hi mommies, i pregnant 29 weeks and kemarin dr diognise my baby have macrocephaly,ventriculomegly,

and brain midline shift right but refer to hospital,tolong doakan sy dgn baby baik2 saja hopefully semua ok🤧😭🙏🏻

4 Balas

Semoga dipermudahkan semua urusan awak! Nak tanya, 29w baru dapat detect ke atau dari awal dah tahu? Macam mana nak check ya.

4mo ago

terima kasih ya, ya nanti nak pegi check swasta lagi,sebab risau sangat.Harap semua baik-baik saja🙏🏻

moga semue baik2 utk mommy dan baby. klu bekelapangan boleh ke share mcm mana boleh detect.

pernh buat detail scan x sblm tu

🤲🌻