Adakah anda menggunakan botol berasingan untuk susu dan air masak untuk bayi?
Voice your Opinion
Ya, saya guna botol yang berasingan
Tidak, saya guna botol yang sama

3673 respon

9 Balas

saya memang gune asing..tapi air masak dia minum dalam botol biasa, bukan jenis botol susu..sekarang dah pandai guna cawan, memang xnak pkai botol dah

Banyak botol, suami yg uruskan sbb dia seronok sgt, mlm botol lain, siang botol lain, semua nya berlainan

Bg air masak kdg2 guna botol susu ...kdg2 cawan ada straw..

Setakat ni belum pernah bagi air masak kat baby 🤗

Botol yang sama tetapi rebus botol hari-hari.

x pernah guna botol susu

Air masak dalam cawan

Ya.

Ya