Tahu tak tanda suami bosan dengan anda?
Voice your Opinion
Elak seks
Malas bercakap
Selalu marah-marah
Selalu keluar rumah
Lain-lain

5226 respon

40 Balas

dia punya bosan tu bila nak manja² gurau² dia marah kata sy mengada. pegang² dia pn marah katanya panas. bila saya sakit dia suh gi klinik sendiri tp boleh pulak masa yg sama gi jumpa kawan, bawak adik dia gi mall.. nak ajak gi dating pun susah selalunya mesti dia ajak anak sedara atau adik dia ikut tak pun dia bawa sy gi teman dia lepak kat rumah kawan dia main mobile game ☺️ nampak la bosannya tu tapi bab seks dia tak pernah tolak. tgh tido pun dia kejut sy suh bangun jalankan tanggungjawab. alhamdulillah sekarang dh selamat bercerai waktu kandungan sy usia 5 bulan. kalau dh sampai tahap dia buat sy dgn anak macam sampah macam tak wujud untuk ap lagi saya pertahankan? mental sy dh penat dan itu je jalan terbaik tuk sy dan baby. lagi few weeks sy nak beranak doakan sy please 😂

3mo ago

moga dipermudah urusan sis dan baby moga mudan melahir, menjaga dan mendidik anak nanti ❤️ strong mommy

nauzubillah min zalik..setakat ni blm pernah lgi😣😣minta" dijauhkan...sye doakan semua pasangan suami dan isteri x pernah bosan antara satu sama lain..semoga bahagia until jannah Aamiin...😊

2y ago

amin

Ada ke klau bosan elak tuk seks😅 Selalu klau org gaduh2 ni saya dengar laa lpstu pregnant🤣🤣

suami akan pillow talk setiap mlm.. Dan beritahu ad salah or ta..

Soalan ny tya tahu tak.. Nak jwb tak tahu... Tp xda dlm pilihan

xsure laa. apap pun dia diam. ya pun tak suka xsuka kita taktau

Walaupun bosan ada ke suami nak elak seks 😂 apa punya soalan

6mo ago

ada jer. suami yg kaki pompuan 😁

Tak pernah rasa bosan. Saling memerlukan, insya Allah

tak pernah tahu reaksi dia suami apabila bosan

bosan bila tgk sy kalo marah x henti2😅