Suami kedekut

Bosan betul la dapar suami kedekut. Stiap kali beli brg je mseti suami check pastu dok bising2 xde function beli smua tu. saya anak first slalu tgk insta prmainan yg merangsang anak. So saya beli selotep colourful and benda bulat2 colourful. Harga stakat 1-3 hinggit. So sad 😭

14 Balas

Sy tak pasti lah suami awk tu kedekut atau jimat pnya org. Kdg lelaki ni dia tak faham,, tp kalau dia faham diorg lg mahir dr kita.. Huhuhu