check upt kali pertama positive..masuk minggu ke 6..keluar darah

Kali pertama sy check upt positive..usia kandungan 6 minggu tiba2 keluar darah.. Cuba check upt balik tp kali nie result positive.. Kenapa jadi mcm tue yea?? ...sy x faham la mcm nie..

1 Balas

boleh jadi keluar darah tu tanda spotting sis darah tu sikit sikit and ta lama pun klu kata mcm org gugur pun memang check upt masih positive sebab hormon pregnancy tu masih ada and take time utk kembali asal

4y ago

Dah g check dkt gov..x pregnant..mgkin pregnant test rosak kot..tue bg harapan dkt sy..hhhmm