Bayi menangis

Hai semua,siapa ada pengalaman tgh mlm ank menangis..padahal kite dah bagi susu,dh tukar lampin,dh sapu ubat kt perut..but,still crying..lps tu nk susu n susu n susu..kdg2 smp nk muntah susu dh sebab tlalu penuh perut dye tu..kalau dye kenyang tak nangis takpe..nie kenyang nangis n taknak tdo..siapa ada pengalaman mcm tu..ade suggestion tak..kesian smp susah utk dye tdo padahal dye dh ngantok..sesiapa boleh share..

2 Balas

Ank sy pn ssh tido n tido x lena. Dh bedung, bg susu n kena dodoikn. Lps dh tido, letak je kt katil msti akn bergerak balik. Klu biar kt riba atau dukung dia, elok je tido lena x bergerak. Skrg sy tidokn dia kt bouncer. Kena henjut tiap kali dia bergerak.

Perut kenyang sangat pun punca baby susah tidur. Overtired pun punca susah tidur. Baby umur berapa?