Permakanan bpantang

Bolehkah makan sayur kubis masa bpantang? sya confius la nak makan sayur² ni.. sya bpantang sendiri sbb tu xtau mana yg patut dmakan dalam pantang? mak mertua kena tahan wad sebb sakit gastrik yg teruk. mak sendri pula jauh dkmpung.?

35 Balas

Awak mcm sy..pantang sendiri dan x tau ttg pantang larang ni..bg sy dlm bidang perubatan ni xde larangan nk mkan apa pun..dan sy banyk dgr forum2 tentang pantang moden dan kite bolh makan saja termasuk protin utuk menyembuhan luka..ayam telur sayur semua sy makan..alhmdullilah semua selamat

5y ago

Ok k thanks a lot yaa dah bagitau🙂